31 Enkle Måter å Få Betalt For å Teste Produkter Hjemme (2020-oppdatering)

Psoriasis er en kronisk tilbakefallende, inflammatorisk hudlidelse. UserTesting er et kjent selskap som tilbyr produkttester for kunder. Poengene dine kan innløses for gavekort til over 75 butikker og restauranter. HitBliss er unik fordi den tildeler deg poeng for å se og se på TV-reklamer.

Hver test du tar vil betale ut kr5 (som er lavere enn de fleste testnettsteder) via PayPal den 25. hver måned.

Influenster - Les anmeldelse - Registrer deg og begynn å dele din mening om produkter du har brukt. Registrer deg for å motta gratis prøver fra populære merker, kuponger og andre tilbud som sendes hver måned. Alt du trenger å gjøre er å søke om å bli tester, og du vil begynne å motta gratis ting i posten. I noen studier kan du til og med få betalt opp til kr30 per time. Gratis registrering. Hver test tar omtrent 20 minutter, ifølge nettstedet. Registrer deg og bekreft e-posten din som skal legges inn for å vinne kr1000 bare for å bli med, og du vil få betalt tredoblet ved første tilbakemelding.

Det er ikke noe poeng i å selge tonnevis av produkter i markedet hvis de får negative tilbakemeldinger fra oss gjennom dette spørsmålssvar-konseptet. Selv om nettstedet ikke tilbyr mye i veien for hvordan du får betalt, ser det ut til å peke på forhåndsbetalte Visa-gavekort. Turo lar deg få bilen til å fungere for deg - ved å legge den ut til leie på så lite som 10 minutter. Betaling skjer via PayPal eller PayU. Så basert på det, tror jeg personlig ikke ProductTestingUsa. Etter at du har prøvd produktet, foreslår Influenster at du bruker sosiale medier eller en blogg for å dele en anmeldelse av hva du trodde. I noen tilfeller må du beholde skoene, og i noen tilfeller kan det hende du må sende dem tilbake (de vil gi gratis forsendelsesetiketter) slik at de kan teste dem i laboratoriet.

Du må kontakte et selskap som tilbyr disse mulighetene og registrere deg.

Mekanisk Ingeniør 10 Måneders Plassering 2020 - Plassering

McCormick Consumer Testing betaler deg for å teste de nyeste produktene dine og betale deg med gavekort fra Amazon. Legg til suksessene dine i diskusjonen om produkttestforum. Vipon ligner på Snagshout, du får gratis ting fra Amazon som du trenger å gjennomgå, du kan beholde det og selge det hvis du ønsker det. Tomoson er et annet nettsted som lar deg teste produkter og få betalt etter at du har gitt en ærlig anmeldelse, betalinger skjer via Paypal. Har du en solid internettforbindelse? Når du er registrert hos oss, vil du motta invitasjoner til å delta i forsøkene våre, du vil få all informasjonen sendt til deg og du står fritt til å bestemme om du vil delta eller ikke. De fleste av disse selskapene tilbyr en slags belønning for å være medlem. Det er mange fordeler med å jobbe hjemmefra, inkludert å ikke måtte pendle, jobbe etter din egen timeplan og så mye mer.

Du vil bli utbetalt med kontanter eller belønninger, men forvent å kunne beholde produktene du har testet (vel, minst rundt 90% av tiden). Ikke glem det. Finviz.com, ninjaTrader er et integrert handels- og kartprogramvaresystem som gir en ende-til-ende-løsning fra ordreinngang til utførelse med tilpassede utviklingsalternativer og tredjeparts bibliotekintegrering for mer enn 1000 apper og tilleggsprodukter. NinjaTrader er en av de mest brukte forsknings- og handelsplattformer. Hvis du har spørsmål eller kommentarer, kan du gjerne legge dem nedenfor, slik at vi kan komme tilbake til deg eller skreddersy en oppfølgingsartikkel.

For de som ønsker å teste nye produkter for penger, er BetaTesting et ideelt nettsted bygget for tidlig adoptere. De har direkte muligheter for produkttesting også av og til. Imidlertid vil du under registreringen bli bedt om å sette opp profilen din, og det er der de gir deg (via henvisningslinken) til legitime undersøkelsessider som ikke har noe med amerikanske forbrukerpaneler å gjøre.

Du må svare på undersøkelser for å kvalifisere deg.

Bli Med På Disse 21 Produkttestingsnettstedene Og Få Betalt For å Teste Produkter

Du bør være 18 år eller mer og forventes å finne feil i hvilken programvare du skal betatestere. Hvis du nå er noe som meg, multipliserer du hvor mange tester du kan fullføre på en time og hvor mye du kommer til å gjøre. Imidlertid, hvis du vil ha kontanter, kan du bare velge "utbetaling" -alternativet på nettstedet.

Det er så mange flere produkter du kan velge med. Fangsten er at ikke alle gavekort er til Amazon eller andre vanlige leverandører. Som du vil lese der, er det mange måter hvordan du kan få noen fantastiske skjønnhetsprodukter gratis. De som konsekvent skriver nyttige anmeldelser og utvikler et rykte for ekspertise innen spesifikke produktkategorier, vil sannsynligvis bli invitert inn i programmet. Du kan også tjene penger på å se på videoer, handle online, spille spill og henvise venner. Den skanner nettsteder, innboksen og ser om du kan spare penger.

  • Du vil også tjene poeng for hver anmeldelse du legger igjen som kan kvalifisere deg for bedre "oppdrag" i fremtiden.
  • De tilbyr brukerne sine undersøkelser som ber hvert medlems meninger om en rekke temaer, inkludert økonomi, reklamekampanjer, nye produktideer og mer.
  • Hver studie gjennomføres via Skype og tar vanligvis 30 - 90 minutter.

Lag Og Selg Utskriftsmateriell

Du kan også motta kr50 - kr100 eller mer i gavekort til selskapet deres for å fylle ut undersøkelser. Dette er for de som er aktive på sosiale medier og ikke har noe imot å dele erfaringene sine med å bruke produktprøvene med sine følgere. La oss kaste ytterligere et sidevink i ringen som du kan bruke til å tjene penger for å fullføre enkelt arbeid - produkttesting. Registrer deg med ZTE for å teste telefoner og nettbrett. Nedenfor er noen av de legitime selskapene som gir deg muligheten til å virkelig uttrykke tankene dine rundt forskjellige firmaprodukter, og til gjengjeld får du betalt for å teste produkter: Premiealternativer inkluderer spill, skins, Steam-kreditter og gavekort. TheCollegeInvestor.

Noen av områdene deres panelgrupper består av inkluderer Phoenix, Minneapolis og San Francisco. TryMyUI vil stille deg korte serier med forhåndsskjermingsspørsmål for å sikre at du oppfyller markedsførerens måldemo. Registrer deg for å bli varslet om nye tester. Du må deretter bygge opp rangeringen din sakte for å få flere testinvitasjoner. Du kan også motta en bonus for henvisning til en venn. Hvis du har lest noen av American Consumer Panels-anmeldelser, kan det hende du har lagt merke til at folk klaget over at de har meldt seg på, men ingen har kontaktet dem for å teste produkter.

Allure Beauty Entusiasts

Noen ganger vil de sende deg et produkt for å teste. En pressemelding er vanligvis en indikasjon på at det er noe virkelig her... så jeg ble overrasket over at amerikanske forbrukerpaneler faktisk lenket til en offisiell pressemelding. Du kan også bruke dem til å få gavekort til et hvilket som helst antall forhandlere. Dette er Nikes produkttestingpanel. Jeg har møtt flere forfattere du aldri har hørt om som selger mange e-bøker på Amazon hvert år. Du kan utføre disse testene i betatestfasen av produktene. Har du brukt et av disse nettstedene før?

Test av Nike

En smarttelefon som kjører operativsystemer som Android, iOS eller Windows. FYI, kan du motta 0 til 5 produkttester per måned. Når du fullfører brukertestingøkten, vil du kunne motta utbetalingene dine via Paypal på slutten av hver uke. Vipon ligner på Snagshout, du får gratis ting fra Amazon som du trenger å gjennomgå, du kan beholde det og selge det hvis du ønsker det. I gruppeinnstillinger, husk at moderatoren ikke bryr seg om forsøkspersonene når en ønsket konklusjon eller oppnår enighet. I så fall kan du høre spirende artister som kanskje ikke er i radioen. Når testen er utført, får du beholde det Philips sendte. Vet du om andre tiltalende muligheter for testing av skjønnhetsprodukter?

Burger King hacks inkludert 'gratis' barnemåltid og kr2,90 av en 'Bacon Double Cheeseburger' hver gang

Det er ikke alle som mottar disse produktprøvene, så pass på at du krysser av for alle kravene. TestingTime bruker PayPal for å foreta raske betalinger. Blant de deltakende merkene inkluderer Loreal, Gillette, Nestle, Purina, Samsonite, Unilever og andre. ProductTestingUSA tilbyr både betalte og gratis testmuligheter. Ingen vil kaste bort tiden sin på selskaper som ikke gir det de lover. Her er noen selskaper som gjerne betaler deg for å gi din mening om produktene deres. Selskapet har allerede utbetalt mer enn 30 millioner dollar i gavekort, kontanter og andre insentiver til brukerne sine frem til dette tidspunktet. De tilbyr en rekke produkter for testing som inkluderer personlig pleie og barnerelaterte gjenstander.

Influenster er også et populært nettsted for sosiale medier og omtaler.

Du kan til og med velge å referere vennene dine til at du kan tjene flere poeng som kan innløses til et bredt spekter av ting og tilbehør. På grunn av tingene som er spilt inn, trenger du en god internettforbindelse. ACOP har for øyeblikket mer enn syv millioner aktive brukere over hele verden. Ingen av mulighetene på denne listen er ment å erstatte et hjemmearbeid, og de er veldig opptatt av det. Sammenligning av fremmedmeglere, spot forex-kontrakten er den typen som omsettes av folk flest, og dette også hva du handler når du bruker en online megler. Bortsett fra produkttesting, vil du også tjene på å delta i å fullføre undersøkelser og henvise vennene dine til nettstedet. MTurk Subreddit Inntektspotensiale: De har også konkurranser til tider også.

Mindspay lar deg tjene på mange måter, ta undersøkelser, kjøre bilen, teste forskjellige produkter og mer. Produkter som testes på nettstedet, brukes hovedsakelig til personlig pleie, ettersom de er produsenter av kjente merkenavn i dette området. De beste måtene å bli millionær, begynn med en manuell tjeneste (som å konsultere eller snakke), og finn ut hvordan du kan automatisere (jeg mislyktes på denne siden i min første virksomhet, men ville ikke gjøre den feilen igjen). Ikke alle vil bli valgt ut til å motta en prøve, og du trenger ikke å være et Prime-medlem for å delta. Dessverre vil du sannsynligvis ikke få 10 tester om dagen, men det betyr ikke at du ikke bør registrere deg. Når du deler din mening, får du ikke betalt noe eller får et gratis produkt.

Du kan få gratis elektronikk fra store produsenter som Alibaba, mens du ikke får betalt for å teste elektronikk, får du betalt noen kule gratisprøver.
De sender sjelden produkter, men undersøkelsene kan gi deg et betydelig beløp kontanter.

Den Beste Måten å Leie Bil Og Få Betalt I 2020

Derfor, mens du handler i butikker, blir du bedt om å skanne strekkoder på bestemte varer. Hvordan oppdage aksjekursbevegelse, la oss avstå fra mysteriet og ta en titt bak sløret. Som alltid er dette pålitelige nettsteder, med gode anmeldelser og gode resultater, slik at du kan jobbe uten å bekymre deg. De vil sende mat, krydder og til og med drikke rett på døra. Prosessen med å finne ut hva forbrukere synes om et produkt, kalles produkttesting. Markedsundersøkelsesfirmaer utvikler og befolker studien i samspill med kunder, og de er ansvarlige for den daglige, minutt-til-minutt-gjennomføringen. Hva om du kan ta det et skritt videre og spare penger ved å skaffe noen varer gratis i stedet for å betale eller dem regelmessig? Hvis du er en løper eller lignende idrettsutøver, kan dette være en fin måte å skaffe seg gratis sko.

Undersøkelser er også tilgjengelig. Tidligere ble de kjent med navnet Nielson Home Scan. Produsenten av alle slags skjønnhetsprodukter, L’Oreal har et forbrukerdeltagelsespanel der du får teste produkter de lager, inkludert Hårpleie, kosmetikk, hudpleie, solpleie og mer. Ikke si at du bruker et produkt når du ikke gjør det, overspiller opplevelsen din eller lyver om yrket ditt.

Userlytics betaler kr10, og hver testøkt varer omtrent 20 minutter.

Testere I Hjemmet

Kunder er forbrukermerker eller autoriserte representanter for disse (for eksempel reklamebyråer). Det er ikke mye informasjon om lønn, men nettstedet deres sier at de betaler priser og bonuser over gjennomsnittet. BitcoinRush Casino Bitcoin Rush website anmeldelse, innskuddsalternativer varierer fra side til side. De beste investeringsappsene i 2020, tradeStation 10 desktop trading plattform. De betaler via PayPal eller gavekort. Vil du anbefale dette produktet? De vil sende deg en GRATIS håndholdt skanner som du kan bruke til å skanne strekkoder fra husholdningsartikler. Du tester produkter i løpet av noen uker, og deretter sender du svarene dine til en undersøkelse.

Du kan få betalt for å teste elektronikk som smarttelefoner og tjene gavekort. De rette tekniske ferdighetene i dette tilfellet kan bare være å ha et anstendig teknisk effektivitet for å kunne oppdage ødelagte koder eller visse funksjonaliteter i produkter med letthet. Når du mottar Samsung S9, må du teste den og skrive en detaljert gjennomgang av minst 500 ord med bilder og videoer. Hvem vil bli millionær? "Givlings spill er kanskje ikke i samsvar med andre statlige lover. Erli Bird tester imidlertid også for app- og maskinvarebugs. Det er et annet nettsted som gir deg gratis produkter å teste og oppbevare. Bare åpent for innbyggere i Canada og USA.

Brilo Consumer Advisory Panel

Belønninger blir i utgangspunktet gitt bort som i form av penger gjennom metodene til PayPal, så vel som gavekort, og så som Amazon-gavekortene. Ikke alle vil motta de samme gratisprøvene, og de kan gå tom. Hvis du blir bedt om å returnere produktet når testen er fullført, skyldes det sannsynligvis at produsenten ønsker å undersøke slitasje eller at produktet er en god verdi. Et av de mest prestisjefylte testmiljøene er Pinecone Research. Klikk her for å registrere deg med UserTesting.

Ipsos Jeg-si

Selv om du bare tjener ekstra kr50 per måned, er det kr600 i banken hvert år. Noen ganger vil selskaper til og med gå så langt som å sende deg et fysisk testprodukt som du kan bruke og glede deg over. Selv om PINCHme ikke garanterer at du vinner. Folk tjener YouGov ekstra 100-200 dollar hver måned, det er tilgjengelig over hele verden. Har du sett annonsene der folk er i et rom og svarer på spørsmål om et produkt eller en tjeneste? Så gal som det høres ut, er produkttesting en ekte ting. Hvis du er en Apple-fan, vil du definitivt elske å få gratis iPhoner, Ipads eller noen fine epleklokker. Cooperatize kan være mer innbringende enn noen av de andre nettstedene og selskapene som er oppført i denne artikkelen, så hvis du virkelig vil tjene penger, kan du sjekke det ut.

Scholz kaller denne "å bli kjent med forbrukeren" -forskningen din. BuzzBack er et online fellesskap som lar medlemmene dele sine meninger på en rekke måter om en rekke produkter, merker og tjenester. Du kan også fullføre tilbud for å øke kontosaldoen.

Jeg fikk min første betalte webtestjobb fra UserTesting 27. februar (fikk betalt kr10) og har siden da gjort fem tester til for å tjene kr60 i banken! ZTE Electronics leter også etter produkttestere for å teste elektronikken sin. Du kan også gjøre poeng til kald hard innbetaling via PayPal. Ipsos I-say har vært i produkttestingbransjen i flere år.

  • Dette nettstedet er tilgjengelig på det mobile søknadsskjemaet som vil gjøre oppgaven din mye enkel.
  • I stedet for å svare på spørsmål om produkter, hjelper du imidlertid med funksjonaliteten, brukervennligheten og utformingen av et nettsted eller en app.
  • På åttende plassering ville vi ikke gå glipp av å nevne med navnet Valued Opinions!
  • Nielson eierskap antyder pålitelighet og profesjonalitet.
  • Noen ganger kan det være et lotteri, ettersom de fleste av produkttestingfirmaer har et stort utvalg av brukere de kan ringe til.

Tips For å Huske På Når Du Tester For Penger

Følgende er gjeldende kliniske studier/studieåpninger (du må ha en av betingelsene for å registrere deg, bo i USA og minst 18 år gammel, og noen studier er bare åpne for visse stater): Siden jeg ikke har tid til å fullføre hver screener, og det er tydelig på dette tidspunktet at byrået ikke filtrerer varslene, sletter jeg automatisk de fleste e-postene. Nike krever at du returnerer produktene etter at du er ferdig med å teste. Jeg prøver å hjelpe så mange mennesker som mulig med denne bloggen, men jeg trenger din hjelp til å hjelpe flere mennesker (mye å hjelpe). Hvis du fullførte en undersøkelse for spedbarnsleker (som eksempel)... men svarene dine innebar at du faktisk visste veldig lite om spedbarnsleketøy, vil du sannsynligvis se en melding om at du ikke kvalifiserer til den aktuelle undersøkelsen (men dette er ETTER at du har svart på spørsmålene deres. )En annen ting er at de normalt ikke vil be om telefonnummeret ditt.

Gratis tilgang til Scotts “BEST Money” nyhetsbrev

Ved å bruke dette nettstedet vil du kunne tjene poeng som gratis på så mange av måtene. Markedsundersøkelser er hva du gjør av det. Scholz advarer om at MR ikke er en monolitisk disiplin.

Når du har kommet på hjemmesiden deres, vil du klikke på fanen der det står “Belønninger”. Tanken på å få betalt for å teste produkter kan høres gimmicky ut. Du får ikke et fysisk produkt å beholde, men det er heller ikke forferdelig å få kalde harde kontanter.

Bloggarkiv

Uansett type, markedsundersøkelser betaler nesten alltid. Rettsaken kan være for alt fra en ny hårføner til en ansiktsfuktighetskrem. Vindale er en av de mer lukrative produkttestingsidene som er tilgjengelige. Hvordan bli rik: 10 ting kloke og rike mennesker gjør. Du kan innløse poengene dine for PayPal-kontanter eller gavekort.

Tesco Hjemmepaneler

Bare ta online undersøkelser, delta i Fokusgrupper og prøv nye produkter. Hvis denne typen arbeid er tiltalende, kan du også prøve å undersøke stillinger for websøk - dette innlegget vil fortelle deg alt om det. Deretter må du ta og bestå en kvalifiseringstest. TryMyUI hevder at du vil motta noen få tester per uke som tar rundt 20 minutter og betaler kr10 hver. Som en produkttester får du tilsendt produkter som finnes i forskjellige typer butikker, for eksempel: De gjør oppmerksom på at noe tidligere erfaring kan være nødvendig.

Ciao er en UK-basert anmeldelse som er åpen for alle. Hvis du liker trebearbeiding, som å lage ting som leker eller møbler, kan du også selge disse varene! De er nøye valgt ut av markedsundersøkelsesfirmaer, som samarbeider med klienter for å forvitre bassenget av potensielle kunder som har gjort det gjennom den første screeningsprosessen. Du får betalt for din innsats og tidsbruk. Betaler via Paypal. De sender først og fremst alle naturlige og grønne produkter, men det kan være vanskelig å få et sted på adresselisten deres. For hvis jeg mister besøkende på grunn av elendig navigering, manglende klarhet, dårlig design eller crappy innhold - så taper jeg penger. Som markedsundersøkelsesdeltaker er rekruttering av firmarepresentanter dine primære kontaktpunkter.